070-5176545
Maandag t/m vrijdag geopend van 9:00 - 17:30
Selecteer een pagina

Dierenkliniek Ter Weerlaan - Wat wij doen

 

Dierenkliniek Ter Weerlaan in Wassenaar – Specialisten in hond en kat, konijn, fret, knaagdieren en vogels

Wat wij doen

Bij Dierenkliniek Ter Weerlaan in Wassenaar werken ervaren dierenartsen, gespecialiseerd in honden en katten, konijnen, knaagdieren, fretten en vogels. Hier vindt u de beste zorg voor alle huisdieren! 

U kiest voor een diergeneeskundige behandeling van hoge kwaliteit. Sinds jaar en dag zijn wij een bekende, goed geoutilleerde dierenkliniek met een zeer professioneel team van twee dierenartsen en twee paraveterinaire assistenten. Maak vrijblijvend een afspraak en kom langs op de Ter Weerlaan 8 in Wassenaar!

Hieronder vindt u een uitgebreid overzicht van wat wij allemaal doen. Standaardwerkzaamheden zijn vaccinaties, preventief onderzoek (bij seniore dieren) en onderzoek en behandeling van zieke dieren.
Daarnaast hebben we uitgebreide faciliteiten voor chirurgie, röntgen, echo- en endoscopisch onderzoek, bloedonderzoek en de mogelijkheid tot opname van de patiënt. 

Wij werken intensief samen met onze andere vestigingen, Dierenkliniek Nootdorp en Dierenkliniek Statenlaan in Den Haag. Meer informatie over ons team in Wassenaar, klik hier.

Onze nacht- en weekenddiensten zijn georganiseerd in de Haagse kring voor dierenartsen, een samenwerkingsverband van 25 dierenklinieken in Den Haag en omgeving.

Huisbezoek – Dierenarts aan huis Wassenaar

Mocht het nodig of gewenst zijn, dan komt onze dierenarts aan huis ook op huisbezoek, bij u thuis in Wassenaar en omgeving voor de behandeling van uw zieke huisdier.

Op de Home pagina vindt u onder ander onze openingstijden en afsprakentelefoon, of klik hier.

Hieronder vindt u een overzicht van al onze dienstverlening in Wassenaar.

Wat doen de dierenartsen van Dierenkliniek Ter Weerlaan nog meer? Onze specialismen en deskundigheid op een rij.

Dierenkliniek Ter Weerlaan
Ter Weerlaan 8
2241 VB Wassenaar
Tel: 070-5176545
Parkeren gratis

Dierenkliniek Statenlaan
Statenlaan 19
2582 GA Den Haag
Tel: 070-3524221
Betaald parkeren vanaf 13.00 uur

Dierenkliniek Nootdorp
Dorpsplein 5-7
2631 CX Nootdorp
Tel: 015-2579578
Parkeren 2 uur gratis

Nu Bellen