070 517 65 45
Selecteer een pagina

Dierenkliniek Terweerlaan is een eerstelijns gezelschapsdierenpraktijk in Wassenaar. De kliniek is in 2006 verhuisd van de Starrenburglaan naar de Ter Weerlaan. Voor de praktijk is een ruime parkeergelegenheid aanwezig. Ons team bestaat uit meerdere enthousiaste dierenartsen en assistenten. Voor vervolgafspraken proberen we zoveel mogelijk dat u dezelfde dierenarts ziet en spreekt. De praktijk werkt nauw samen met de Dierenkliniek Statenlaan in Den Haag en Dierenkliniek Nootdorp in Nootdorp.

Bij ons bent U op het goede adres voor preventieve gezondheidszorg zoals vaccinaties, wormmiddelen en gezondheidschecks, maar natuurlijk ook als uw dier echt ziek is en behandeling en verder onderzoek nodig heeft.
De kliniek heeft een uitgebreide operatiekamer waar de meest voorkomende chirurgische ingrepen kunnen plaatsvinden zoals castraties, sterilisaties en tumorchirurgie.
Ook hebben we een ruimte waar we tandheelkunde beoefenen.
Voor diagnostische beeldvorming beschikken we over een digitaal röntgenapparaat en echografie.Tevens is er de mogelijkheid om met videocamera’s een beeld te krijgen van het maag-darmstelsel, de neusgangen en de voorste luchtwegen ( endoscopie).
Voor de internistische patiënten heeft de praktijk de beschikking over bloedanalyse-apparatuur en doen we ook urine- en faecesonderzoek.
Voor de gecompliceerde patiënten hebben we goede contacten met specialistische praktijken in de omgeving.

De spoedopvang in avond/nacht en weekend is geregeld via de Haagse kring voor Dierenartsen. Een samenwerkingsverband van 25 dierenartsen in en om Den Haag (zie spoed).

Gaarne heten we U welkom op de Ter Weerlaan in Wassenaar.