070 517 65 45
Selecteer een pagina
Walter van Look

Sylvia Jansen – dierenartsassistente

Ik ben Sylvia Jansen, geboren te Den Haag op 12 oktober 1971. Na het behalen van mijn HAVO-diploma in 1990 was ik de gelukkige sollicitante die meteen aan de slag kon in deze Dierenartsenpraktijk. Ik heb hiernaast nog de opleiding dierenartsassistente gevolgd bij de LOI en ben dus gediplomeerd paraveterinair. Mijn grootste wens was altijd om ‘iets met dieren’ te kunnen gaan doen en die wens is in vervulling gegaan!!

Verder heb ik ook nog het geluk mijn leven te mogen delen met 2 schatten van honden. Trouble is een Border Terrier reu, geboren 19-03-2001 en Raki een Grieks vondelingdametje van het eiland Samos, waarschijnlijk van 04-2009. Raki zat vastgebonden voor het asiel op Samos en is door mijn oud-collega Farida (vrijwilligster van het asiel) naar Nederland overgebracht voor herplaatsing. Trouble en ik waren op slag verliefd op haar, dus zij is nooit meer bij ons weggegaan!

In mijn vrije tijd maak ik graag lange wandelingen met m’n hondjes, sport ik ca 1-2x per week en houd ik van een lekkere zonnige vakantie op z’n tijd!