070-5176545
Maandag t/m vrijdag geopend van 9:00 - 17:30
Selecteer een pagina

Michelle Mulder – paraveterinair

Mijn naam is Michelle Mulder en sinds februari 2021 ben ik weer werkzaam in de kliniek.
 
Ik woon in Den Haag samen met mijn vriend, onze 2 kinderen, ons hondje Mandy en konijn Juno.
 
Ik heb hier al eerder met veel plezier gewerkt, maar doordat ik ging emigreren naar Engeland kon ik mijn werkzaamheden in de praktijk niet meer voortzetten.
In Engeland is het niet makkelijk om aan het werk te komen als paraveterinair met een niet Engels diploma, en heb ik het helaas op een laag pitje moeten zetten.
Een aantal jaren later ben ik terug in Nederland met vriend en onze 2 kinderen, en kreeg ik de kans om me weer bij het team te voegen.
 
Als klein meisje wilde ik al dierenartsassistente worden, maar voordat ik aan de opleiding begon heb ik veel andere dingen gedaan. Na de middelbare school heb ik de opleiding sociale en communicatieve vaardigheden gedaan, de kappersakademie, de visagieschool, in de thuiszorg gewerkt en ook nog een tijdje les gegeven op een sportschool.
 
Het mooie aan dit vak vind ik de combinatie van de omgang met dieren, mensen en het medische gedeelte. Geen dag is hetzelfde, en dat houdt het werk leuk en uitdagend. Je bent nooit klaar met leren en er is altijd wat te doen. Van het werk aan de balie tot assisteren bij een operatie, van het schoonmaken van de hokjes tot het uitvoeren van verschillende laboratoriumwerkzaamheden. Je werkt in een team, maar doet ook dingen op eigen houtje. Het is heel veelzijdig.
Ik vind het ook heel fijn om de dieren op hun gemak te kunnen stellen, ze proberen te laten voelen dat we het beste met ze voor hebben en ze de beste zorg te geven.
Als dier én eigenaar met een goed gevoel de kliniek verlaten, is mijn missie geslaagd.
 
Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin. Lekker naar buiten met man, kinderen, Mandy en als het weer het toelaat mag Juno ook lekker mee aan een tuigje. Met het strand zo dichtbij en het Haagse bos om de hoek is het zonde om binnen te blijven zitten.
 
Ik ben voornamelijk werkzaam op de vestiging Statenlaan, maar ben zo nu en dan ook te vinden in onze andere vestigingen in Wassenaar en Nootdorp.
Nu Bellen