070 517 65 45
Selecteer een pagina
Rebecca Paul

Rebecca Paul – dierenartsassistente

Ik ben Rebecca Paul en ben op 25 december 1989 in Bremen (Duitsland) geboren. In januari 2013 ben ik voor de liefde naar Den Haag verhuisd en sinds november 2013 werk ik hier met heel veel plezier.

Ik wist toen ik heel jong was al dat ik met dieren wilde werken. Elk knuffelbeest had een patiëntenkaart en werd door mij behandeld .
Op school heb ik voor vakken gekozen, die ik voor een diergeneeskunde studie nodig had, en mijn VWO-diploma gehaald. Mijn cijfer was niet goed genoeg om gelijk in Duitsland te kunnen studeren en daarom besloot ik om eerst een opleiding paraveterinair te volgen.

Tussen school en opleiding ging ik nog 3 maanden in Ierland werken. Ik woonde daar bij een gastfamilie en werkte vooral met paarden, maar ook met koeien, schapen en honden. Het was een hele leuke ervaring.

In 2013 haalde ik mijn diploma paraveterinair en ging gelijk na de examens naar Nederland verhuizen. Mijn vriend Stephen en ik hebben 2 jaar in Loosduinen gewoond en in 2015 kochten wij een huis in Monster. We wonen daar heerlijk, dicht bij het strand, en eindelijk was er plek en tijd voor een hond: Lea is een Rhodesian Ridgeback en vindt het leven één groot feest!

Ik ben toen niet toegelaten voor de studie diergeneeskunde en heb het ook niet meer geprobeerd, omdat ik het hier helemaal naar mijn zin heb. Er is nog heel veel wat ik van mijn ervaren collega’s kan leren en ik heb al een aantal nascholingen bezocht. Ik wil me nog verder specialiseren, zodat ik dier en mens nog beter van dienst kan zijn.

Verder ga ik af en toe hardlopen, spinnen en ga twee keer per week naar mijn verzorgpaard Komiek.